Vabilo na Šarhov pohod

Planinsko društvo Hrastnik tudi letos organizira udeležbo na že tradicionalnem Šarhovem pohodu po Pohorju. Na ta pohod, ki bo 23. 4. 2016, vabimo člane združenja borcev za vrednote NOB, vse planince z Dola in Hrastnika, člane združenja Sever in vse Hrastničane, ki radi obiskujejo spomenike iz časov borbe proti fašizmu.

Z  avtobusom se bomo peljali do Treh kraljev, od tu pa je uro in pol lahke hoje do Treh žebljev, kraja, kjer je padel Pohorski bataljon. Po svečanosti se bomo spustili nazaj do Osankarice, kjer nas bo čakal avtobus in priložnost za malico in počitek. Od tu do Treh kraljev je še dobro uro hoje, kdor pa bo hotel, se bo lahko do tam peljal z avtobusom.

Popoldne pa bo v šotoru velika prireditev radia Maribor »Festival miru«, na katerem bo nastopil veliki orkester slovenske Policije, pevski zbor OŠ iz Šmartnega, posebna poslastica pa bo koncert skupine Kombinatk. Odhod iz Hrastnika 23. 4. ob 7.uri s tržnice. Prispevek za prevoz je 10€. Prijavite se lahko na telefon 56 41 796 – ZZB ali 031 539 945

Povezava na internetu:  sarhov-pohod.com

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
Posted in Novice.